Print
   
Køkkenbatterier » Illusion fra Damixa
Nu er den der - nu er den væk!
Damixas illusion-serie er det ultimative inden for minimalistisk design til dit hjem. Rene, lige linier er designmæssigt meget fordelagtigt i forbindelse med ethvert bo- og levemiljø. Nøglen til dette er minimalistisk design, og udtrykket "mindre er mere" er noget af det første man tænkerne på, når man ser på nutidens mest succesfulde designkoncepter.
Armaturer & Batterier » Enjoy Water fra Grohe
Vandeksperter anbefaler GROHE
Virksomhedens nye internationale reklamekampagne indeholder udtalelser fra en række vandeksperter. Fælles for dem alle er en professionel tilknytning til vand og stor autoritet inden for deres område. Fra surfere og springvandsarkitekter til fotografer og præsidenten for Islands Geologiske Selskab – alle disse vandeksperter støtter op om GROHE med rammende udtalelser om deres egne erfaringer med vand.
Solvarme » Sun Energy fra Sonnenkraft
Optimale solvarmeløsninger
Det er vores vision at gøre solenergi tilgængelig for alle. Vi har udviklet høj teknologiske solvarmesystemer i mange år og inviterer dig hermed ind i SONNENKRAFT’s verden.
 
Med et bredt og varieret udvalg af solvarmeprodukter kan SONNENKRAFT tilgodese et hvert varmebehov og tilbyde systemløsninger til alle typer af varmeanlæg.